Oblast:
Termín: od: do: Počet osob:

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Všeobecné obchodní podmínky upravují vztahy mezi provozovatelem cestovní agentury TIPPOBYT, kterým je TIPPOBYT s.r.o., se sídlem Na Vršku 127, Hněvousice, 295 01 Mnichovo Hradiště, IČ 29138965 (dále jen Správce), pronajímateli rekreačních objektů poskytujících rekreační pobyty prostřednictvím TIPPOBYTu (dále jen Ubytovatel) a účastníky zprostředkovaných rekreačních pobytů (dále jen Zákazník). Správce si plně uvědomuje důvěrnost poskytnutých informací, údajů a osobních údajů, které v rámci zprostředkovatelské činnosti poskytuje Správci Ubytovatel i Zákazník.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů:

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je TIPPOBYT s.r.o. IČ: 29138965, DIČ: CZ29138965, se sídlem Na Vršku 127, Mnichovo Hradiště 295 01

Zpracovatel osobních údajů

Zpracovatelem osobních údajů je Jan Kudr (IT provider) IČ: 72798122 DIČ: CZ8110033437 se sídlem Roztocká 1054, Jilemnice 514 01

Souhlas bude proveden elektronicky zaškrtnutím políčka před odesláním formuláře "Závazná objednávka pobytu" na www (Objednávka zprostředkování pobytu - Zákazník) a elektronicky e-mailem "Potvrzení objednávky zprostředkování pobytu" (Potvrzení každé konkrétní objednávky - Ubytovatel) ve smyslu ust. § 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, (dále též jako "zákon o ochraně osobních údajů"), a v souladu s čl. 6 odst. 1 pís. a) nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabylo účinnosti dne 25.5.2018, souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním mých osobních údajů mnou poskytnutých Správci.

Jaké údaje budou zpracovány

Jméno a příjmení (Ubytovatel + Zákazník), popřípadě obchodní firma včetně IČ (Ubytovatel + Zákazník)

E-mailová adresa (Ubytovatel + Zákazník)

Telefonní číslo (Ubytovatel + Zákazník)

Adresa objektu (Ubytovatel) a doručovací / fakturační adresa (Ubytovatel + Zákazník) - ulice, č.p. / č.ev., město, PSČ, stát

Číslo bankovního účtu (Ubytovatel)

K jakým účelům budou osobní údaje zpracovány a uchovány

Osobní údaje bude Správce shromažďovat, uchovávat a zpracovávat pro následující účely:

- pro komunikaci týkající se obchodního případu (Ubytovatel + Zákazník - zprostředkování rekreačních pobytů dle Obchodních podmínek TIPPOBYTu - Správce)

- pro komunikaci týkající se správy internetové prezentace objektu (Ubytovatel)

- pro zasílání marketingových oznámení správce (Ubytovatel + Zákazník)

Doba, po kterou budou osobní údaje uchovány

Správce bude uchovávat osobní údaje po dobu nezbytně nutnou. Nejdéle bude správce uchovávat osobní údaje po dobu 10 let.

Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovány

Osobní údaje budou zpracovány strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů.

Práva subjektu údajů, informace a přístup k osobním údajům

jako subjekt údajů mám právo na přístup k mým osobním údajům, mám právo na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování. Mám právo požadovat informaci, jaké osobní údaje jsou zpracovávány a mám právo požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů. Dále mám právo vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů (t.j. právo získat osobní údaje, které se mne týkají, které jsem poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, blíže viz čl. 20 GDPR). Mám právo souhlas kdykoliv odvolat, aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování založení na souhlasu uděleném před jeho odvoláním, pokud je zpracování založeno na čl. 6 ost. 1 písm. a) nebo čl. 9 ost. 2 písm. a) GDPR. To znamená, že takové právo nemám zejména tehdy, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na Správce vztahuje (zejména povinnosti vztahující se k LVTČ). Jako subjekt údajů jsem informován o tom, že souhlas s poskytnutím údajů mohu odvolat odesláním e-mailu na adresu: tippobyt@tippobyt.cz . Jako subjekt údajů mám právo požádat o informaci o zpracování mých osobních údajů, přičemž tuto informaci je správce povinen mě bez zbytečného odkladu předat. Obsah informace je dán ustanovením § 12 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace. Jako subjekt údajů mám v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů právo obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Správce prohlašuje, že při zpracování nedochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování, uvedenému v čl. 22 ost.  1 a 4 GDPR. Správce prohlašuje, že osobní údaje nejsou zpracovány pro účely vědeckého či historického výzkumu nebo pro statistické účely. Správce prohlašuje, že bude osobní údaje zpracovávat strojově (automatizovaně) prostřednictvím počítačů a počítačových programů.

Závěrečná ustanovení

jako subjekt údajů prohlašuji, že jsem si vědom (a) svých práv podle ust. § 12 a § 21 zákona o ochraně osobních údajů a svých práv podle GDPR. Prohlašuji, že všechny poskytnuté údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně. Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu a zpracovávat je bude pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Tento souhlas je svobodný a vědomý projev vůle subjektu údajů, jehož obsahem je svolení subjektu údajů se zpracováním osobních údajů.

 
x

Máte dotaz?

Napište nám, volejte...

 
 

TOP 20 výběr chat a chalup

Pod Bukovcem - chalupa

Šumava a západní Čechy

Pod Bukovcem - chalupa

Luxusní srubová chalupa se saunou a vinným sklepem se nachází pod vrchem...

Můj výběr

C3-026

5 místností (12 lůžek)

Větrný - horská chata

Šumava a západní Čechy

Větrný - horská chata

Horská chata u lesa s posezením v pergole nacházející se v blízkosti vrchu...

Můj výběr

C3-012

6 místností (18 lůžek)

Počátky - Dobrá Voda - chalupa

Jižní Čechy

Počátky - Dobrá Voda - chalupa

Luxusně zrekonstruovaná chalupa se saunou a rybníčkem na zahradě nacházející se...

Můj výběr

C2-023

8 místností (16 lůžek)

Branný vrch - wellness chalupa

Jižní Čechy

Branný vrch - wellness chalupa

Wellness chalupa s vnitřním krytým bazénem (celoroční provoz), finskou saunou a...

Můj výběr

C2-024

5 místností (8 lůžek + 1 přistýlka)

Čistá - chalupa

Krkonoše a Jizerské hory

Čistá - chalupa

Komfortní chalupa s vyhřívaným bazénem nacházející se u obce Čistá, lokalita...

Můj výběr

C5-001

5 místností (21 lůžek + 1 přistýlka)

U Kamenné - wellness chalupa

Krkonoše a Jizerské hory

U Kamenné - wellness chalupa

Komfortní wellness chalupa se saunou, vířivkou a bazénem nacházející se u vrchu...

Můj výběr

C5-004

6 místností (12 lůžek + 2 přistýlky)

Pod Špičákem - chalupa

Krkonoše a Jizerské hory

Pod Špičákem - chalupa

Mimořádně komfortní chalupa s vlastním wellness (sauna, venkovní koupací sud) a...

Můj výběr

C5-028

5 místností (12 lůžek)

Střítež - chalupa

Krkonoše a Jizerské hory

Střítež - chalupa

Chalupa se zapuštěným venkovním bazénem se nachází u obce Střítež, lokalita obcí...

Můj výběr

C5-064

1x apartmán pro 4 osoby, 1x apartmán pro 10 osob (14 lůžek)

Svorová hora - chalupa

Krkonoše a Jizerské hory

Svorová hora - chalupa

Mimořádně komfortní chalupa se stylovými interiéry a vyhřívaným koupacím sudem...

Můj výběr

C5-005

6 místností (12 lůžek + 5 přistýlek)

Pod Černou horou - wellness chalupa

Krkonoše a Jizerské hory

Pod Černou horou - wellness chalupa

Komfortní chalupa s celoročně využívaným vyhřívaným koupacím sudem a venkovní...

Můj výběr

C5-049

5 místností (14 lůžek + 2 přistýlky)

Pod Špičákem - chalupa

Orlické hory a východní Čechy

Pod Špičákem - chalupa

Komfortní wellness chalupa s vířivkou, saunou a bazénem nacházející se u vrchu...

Můj výběr

C7-029

9 místností (18 lůžek + 7 přistýlek)

Křištice - chata

Českomoravská vysočina

Křištice - chata

Komfortní roubená chata se stylovými interiéry, bazénem a posezením v pergole...

Můj výběr

C8-014

4 místnosti (7 lůžek + 3 přistýlky)

Javorčí - wellness chalupa

Jižní a střední Morava

Javorčí - wellness chalupa

Mimořádně luxusní wellnes chalupa (sauna, vyhřívaný koupací sud, bazén)...

Můj výběr

M1-029

3x AP pro 4 - 6 osob (16 lůžek)

Pod Liščí horou - chalupa

Jeseníky a Oderské vrchy

Pod Liščí horou - chalupa

Horská chalupa s vlastním bazénem a wellness (sauna, vířivá vana) nacházející se...

Můj výběr

M2-024

6 místností (16 lůžek)

Pod Smrkem - chalupa

Jeseníky a Oderské vrchy

Pod Smrkem - chalupa

Komfortní chalupa se společenskou místností a krbem nacházející se u vrchu Smrk,...

Můj výběr

M2-016

6 místností (18 lůžek + 4 přistýlky)

Okrouhlice - wellness chata

Beskydy

Okrouhlice - wellness chata

Mimořádně komfortní horská chata s bazénem, wellness studiem (finská sauna,...

Můj výběr

M3-004

7 místností (11 lůžek + 4 přistýlky)

Ústí - Světlá - chata

Beskydy

Ústí - Světlá - chata

Luxusně zařízená chata s vlastní infrasaunou a vířivkou nacházející se v krásném...

Můj výběr

M3-028

6 místností (8 lůžek)

Zámecký vrch - chata

České Švýcarsko a Lužické hory

Zámecký vrch - chata

Komfortní chata se saunou, koupacím jezírkem a velkou oplocenou zahradou...

Můj výběr

C9-002

6 místností (9 lůžek + 4 přistýlky)

Jetřichovice - chata

České Švýcarsko a Lužické hory

Jetřichovice - chata

Komfortní rekreační chata nacházející se u obce Jetřichovice, lokalita obcí...

Můj výběr

C9-012

4 místnosti (8 lůžek)

 

Aktuality CHATY a CHALUPY

archiv aktualit

  • Chata pronájem, chalupa pronájem LÉTO 2019

    Chata pronájem, chalupa pronájem LÉTO 2019

    Patříte také mezi ty co jezdí na chaty a chalupy? Naši klienti nejčastěji vyhledávají chaty s bazénem na léto, chalupy na horách u sjezdovky v zimě, wellnes chalupy na Silvestr, ale i chaty a chalupy na víkend v mimosezóně. Chaty a chalupy to je dovolená pro rodiny, skupiny přátel i seniory, aktivní, ale i odpočinková pohodová...

  • Chaty a chalupy SILVESTR 2018/19

    Chaty a chalupy SILVESTR 2018/19

    Pronajímáme chaty a chalupy na Silvestr. Výběr aktuálně volných chat a chalup na Silvestr a Nový rok 2018/19 najdete vždy online na našem specializovaném webu. Skvělá nabídka jak strávit Silvestr na chatě nebo chalupě - chalupy v Krkonoších u lyžařských vleků, chaty se saunou nebo bazénem Beskydy i Jeseníky, wellnes chalupy na...

  • Pronájem chat a chalup s bazénem

    Pronájem chat a chalup s bazénem

    Nejoblíbenější jsou chaty a chalupy s bazénem. Připravili jsme pro Vás specializovaný nový web v moderním designu - Výběrové chaty a chalupy s bazénem k pronajmutí. Nabídka zahrnuje objekty s možností koupání nebo wellness. V chatách a chalupách na tomto novém webu je možnost minimálně jedno z těchto kritérií: bazén léto (možno...

  • Chalupa s bazénem k pronajmutí

    Chalupa s bazénem k pronajmutí

    Hledáte-li opravdový zážitek - připravili jsme pro Vás k pronájmu tuto mimořádně luxusní roubenou chalupu za příznivé ceny ! Celoroční pronájem chalupy s bazénem, tato roubená chalupa leží na horách u lyžařských vleků, vyzkoušejte Silvestr v romantické roubence v Krkonoších. Mimořádně luxusní roubená chalupa s kachlovou pecí a...

 

TIPPOBYT s.r.o.
Chaty a chalupy v České a Slovenské republice

TipPobyt.cz
Jsme Dobrý Anděl
 

Pronájem chaty a chalupy v ČR a SK

Doporučujeme: CS-CHALUPY, CS-UBYTOVÁNÍ, Rozcestník TIPPOBYT, Reality TIPPOBYT, Chaty a chalupy s bazénem , Silvestr chaty chalupy, Cottages and cabins for rent, Domki letniskowe wynajem, Ubytovanie chaty a chalupy, Rental cottages - CS Chalets and cottages, Prenájom chaty a chalupy - CS Chaty a chalupy, Wynajem domki - CS Domy wypoczynkowe, Accommodation in apartments CS-UBYTOVANI.cz, Ubytovanie v apartmánoch a penziónoch CS-UBYTOVANI.cz, Mieszkania apartamenty CS-UBYTOVANI.cz, Pronájem chaty a chalupy s bazénem CS-CHALUPY, Rent cottages and cottages with swimming pool CS-CHALUPY, Prenájom chaty a chalupy s bazénom CS-CHALUPY, Wynajem domów z basenem, Ubytování - Apartmány a penziony s bazénem, Accommodation - Apartments with a swimming pool, Ubytovanie - Apartmány a penzióny s bazénom, Noclegi - apartamenty i pensjonaty z basenem, Pronájem chaty a chalupy na SILVESTR, Rental of cottages on New Year's Eve, Prenájom chaty a chalupy na SILVESTER, Wynajem domków Sylwester, Ubytování na SILVESTR - apartmány a penziony, New Year's Eve Accommodation - Apartments and guesthouses, Ubytovanie na SILVESTER - apartmány, penzióny, Noclegi Sylwester - apartamenty i pensjonaty, Itálie Bibione, Jánské Lázně, Špindlerův Mlýn , Harrachov, Kuchyně, Hotel Špindlerův Mlýn, EWITA